joi, 3 septembrie 2009

Cărniţă cu cartof şi roşie!

    Ingrediente: un cartof, o roşie, o fâşie piept pui

    Mod de preparare: cartoful curăţat şi spălat, se taie cuburi,şi se pune la fiert la foc mic. 

    Roşia se curăţă de coaşă şi spămburi, se taie cuburi şi se adaugă la fiert.

    Fâşia de piept de pui splăată se pune la fiert. După ce este fiartă, se scoate din apă,şi se taie mărunt. 

   Legumele se pasează,şi se adaugă cărniţa.

   Impresii: aş mânca şi nişte roşie simplă....e tare dulce....

3 comentarii:

  1. Mai ...mincacioasa mica ...
    vezi ca imi faci pofta ...
    si deja sint cam grasuta !!!
    ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
  2. eu puiul il oparesc si il pun sa fierba cu legumele , si rosia o dau in blender si o pun peste mancare ,
    noi am inceput sa papam mancre ca mai si ca tati o sa zica lumea ca mami e nebuna dar ce sa imi faca dc nu pap altceva
    si azi mi a laut biscuiti bebestar de la rostar sunt ff buni si ieftini

    RăspundețiȘtergere
  3. Pansy draga noastră, dacă şi tu eşti grasuţă! Şi să şti, că şi mami papă mâncare de la mine...cam ce rămâne!
    Imam Ginerică, mulţumim de sfaturi...şi să fi cuminte, că altfel....

    RăspundețiȘtergere