Ingrediente:
piept pui, un cartof, o felie sfecla, un sfert dovlecel, spanac, un ardei gras, o roşie, o ceapă mică, patru bobiţe sare de mare, o lingură ulei măsline
Mod de preparare:
O felie de sfeclă, un cartof mediu se curăţă şi se spală, şi se pune la fiert acoperit de apă, la foc mic, împreună cu sarea şi uleiul.
Un sfert de dovlecel, sespală, se curăţă de coajă şi de seminţe, şi se adaugă la fiert.
Ardeiul gras se spală, se curăţă de seminţe, se taie cubuleţe, se adaugă la fiert.
Roşia se spală, se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cubuleţe şi se adaugă la fiert.
Ceapa se curăţă, se taie cubuleţe mici, şi se adaugă la fiert.
Pieptul de pui se opăreşte separat.
Spanacul se spală, se curăţă, se opăreşte şi se toacă mărunt.
Când legumele au fiert se pasează, se adaugă spanacul şi pieptul de pui mărunţit.
Impresii:
Cu atâtea legume, cum ar putea fi altfel decât delicios!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu