Ingrediente:
- o fâşie piept pui, un morcov, un păstârnac, un cartof, o roşie, o ceapă, un ardei capia, un ardei gras, o linguriţă orez, pătrunjel, 250 ml borş, opt bobiţe sare de mare
Mod de preparare:
- se pune la foc mic o crăticioară cu 500 ml apă
- morcovul şi păstârnacul se curăţă, se spală, se taie cubuleţe, se adaugă peste apă
- cartoful se curăţă, se spală, se taie cubuleţe mici, şi se adaugă în crăticioară
- roşia se spală, se curăţă de coaşă şi seminţe, se taie cubuleţe, şi se adaugă la fiert
- ardeiul capia şi ardeiul gras se spală, se curăţă se seminţe, se taie cubuleţe mici şi se pun la fiert
- ceapa se curăţă, se spală, se taie cubuleţe foarte mici, şi se adaugă în crăticioară peste celelalte legume
- orezul se spală, şi sea daugă împreună cu sarea
- pieptul de pui se opăreşte, şi se mărunţeşte.
- când legumele au fiert se adaugă borşul şi pieptul de pui, se dă într-un clocot.
- pătrunjelul se spală, se taie mărunt şi se adaugă şi el.
Impresii:
ce bun este borşul! pot să beau şi în bibe?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu