Ingrediente: un cartof, o roşie, o fâşie piept pui
Mod de preparare: cartoful curăţat şi spălat, se taie cuburi,şi se pune la fiert la foc mic.
Roşia se curăţă de coaşă şi spămburi, se taie cuburi şi se adaugă la fiert.
Fâşia de piept de pui splăată se pune la fiert. După ce este fiartă, se scoate din apă,şi se taie mărunt.
Legumele se pasează,şi se adaugă cărniţa.
Impresii: aş mânca şi nişte roşie simplă....e tare dulce....
Mai ...mincacioasa mica ...
RăspundețiȘtergerevezi ca imi faci pofta ...
si deja sint cam grasuta !!!
ha ha ha
eu puiul il oparesc si il pun sa fierba cu legumele , si rosia o dau in blender si o pun peste mancare ,
RăspundețiȘtergerenoi am inceput sa papam mancre ca mai si ca tati o sa zica lumea ca mami e nebuna dar ce sa imi faca dc nu pap altceva
si azi mi a laut biscuiti bebestar de la rostar sunt ff buni si ieftini
Pansy draga noastră, dacă şi tu eşti grasuţă! Şi să şti, că şi mami papă mâncare de la mine...cam ce rămâne!
RăspundețiȘtergereImam Ginerică, mulţumim de sfaturi...şi să fi cuminte, că altfel....