joi, 3 septembrie 2009

Tocăniţă cu de toate!

    Ingrediente: un morcov, un cartof, un dovlecel, un ardei,o roşie, 3 teci fasole galbenă, 3 teci fasole verde, spanac

    Mod de preparare: morocvul se curăţă, se spală, se taie cubuleţe, şi se pune la fiert, la foc mic, acoperit de apă.

    Cartoful se curăţă, se spală, se taie cubuleţe, şi se adaugă la fiert.

    Dovlecelul se spală, se curăţă de coajă şi seminţe, se taie fâşi, şi se adaugă la fiert. 

    Tecile de fasole se spală, şi se adaugă la fiert.

    Ardeiul şi roşia se coc, se curăţă de coajă şi seminţe, se toacă mărunt şi se adaugă la fiert.

    Spanacul curăţat şi spălat, se opăreşte, se toacă, şi se adaugă la fiert...se mai alsă 3-4 minute, şi se pasează.

    Impresii: câte legume...nici nu îmi dau seama ce mănânc!