marți, 3 noiembrie 2009

Mâncărică de cartof!

Ingrediente:
- o fâşie piept de pui
- trei cartofi
- trei roşii
- un morcov
- o ceapă mică
- mărar
- patru granule sare
- o lingură ulei de măsline

Mod de preparare:
1. cartofii se curăţă de coajă, se apală bine, se taie cubuleţe şi sepun la fiert
2. morcovul şi ceapa se curăţă, şi se spală bine
3. când cartofi au fiert se strecoară
4. se pune la foc mic o crăticoară, cu lingura de ulei şi patru linguri apă
5. morcovul se rade prin răzătoarea mică,şi se adaugă în crăticioară
6. ceapa se taie cubuleţe mici şi se adaugă în crăticoară, şi se lasă dău minute
7.se adaugă cartofiorii
8. fâşia de pui se opărăşte separat,şi se taie cubuleţe mici,şi se adaugă în crăticioară
9. roşiile se curăţă de coajă, se scot semintele, şi se fac pastă la robot,şi se adaugă în crăticioară împerună cu sarea
10. înainte de a se oprii focul se adaugă măraurul spălat şi tocat mărunt.

Impresii:
Tot ceea ce este cu roşii este tare bun!