miercuri, 21 octombrie 2009

Tochitură de pui!

Ingrediente:
patru inimioare de pui
două pipote
doi ficăţei
două fâşii piept de pui
două rosii mari
un ardei verde
o ceapă medie
patru căţei de usturoi
o lingură ulei măsline
patru bobiţe sare de mare
puţim pătrunjel

Mod de preparare:
1. inimioarele, pipotele, ficăţei şi pieptul de pui se spală bine şi se curăţă, şi se dau într-un clocot.
2. se pune la foc mic o crăticioară cu uleiul şi 150 ml apă.
3. se spală, se curăţă şi se taie micuţ ceapa şi ardeiul, şi se adaugă în crăticioară.
4. se taie mărunt inimioarele, pipotele, ficăţei şi pieptul de pui, şi se adaugă în crăticioară.
5. se curăţă usturoilul, se spală, se taie mărunt şi se adaugă şi el
6. roşiile spălate bine, se cojesc de coajă, se scot sâmburii, se pasează, şi se adaugă împreună cu sarea
7. când a scăzut sufcient,se adaugă pătrunjelul spălat, curăţat şi tăiat mărunţel.

Impresii:
yamy...mai vrem!