luni, 22 iunie 2009

Papa bun!

       

     Astăzi, mami era să moară de inimă. S-a dus la bucătarie să pape şi m-a lăsat în mijlocul canapelei cu jucăriile pe lângă mine, dar nu şi cu telecomanda! Aşa că m-am hotărât să mă târăsc după telecomandă...când a intrat mami în sufragerie, eu stateam ca o mândră cu capul atârnat peste canapea şi contemplam parchetul....noroc că avema mâinile sub mine, că poate plonjam pe parchet! Învăţare de minte: adio, canapea!

      Am mai făcut o năstruşnicie astăzi, de a trebuit să spele mami canapeaua cu vanish, noroc că avea în debara! Vă daţi seama şi voi singuri ce am făcut, numai trebuie să vă spun eu! Acum a înţele şi mami de ce naşii Marinei au schimbat canapeaua când aveau bebiţele un an jumate. Când a venit tati acasă, a găsit canapeaua udă toată.

     Astazi la prânz am avut parte de prima supă cremă de morcov şi dovlecel...iami! Dovlecelul îmi place, însă morcovul mai puţin!

     În acest weekend am fost la bunci la ţară.

     Eu am fost cuminţică, în general! În particular am făcut şi circotecă, dar am şi dormit cuminţică în aer liber! Am avut acelaşi meniu: sâmbătă -cereale, duminică - suc de morcov, suc de măr şi cereale cu lăptic de la mami. 

    În schimb, tati a fost surprins că a fost la baraj să facă poze cu bicicloanţa şi a venit obosit....pai ce tati, te mai crezi de 20 de ani? Când mami face curăţenie generală, zice că numai reuşeste să facă totul într-o zi, şi tati îi zice că să se mai odihnească şi să le facă mai încet, că numai au 20 de ani...tati zice că el nu ar trebui să obosească aşa repede, că facea şi 35 km cu Cosmin cu bicicloanţele, şi acum pentru atât drum a şi obosit!

  

4 comentarii:

  1. "Pot sa ud si canapeaua ..mama,nu se supara.!!!."...ce dulcica e...sa va traiasca si sa va bucurati de toate momentele astea unice..Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim mult! Mama se cam supara....ca nu prea ii place sa spele la canapea, chiar daca sunt momente unice!
    Tati a crezut ca nu avea scutecul pe ea...dar de unde! ea s-a foit pana a facut pe langa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos!bravo ei!sa va traiasca dragilor ca e o dulce!si parerea mea e ca seamana cu tati.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim Anca! Si florile tale sunt de-a dreptu superbe! Dar, totusi, parerea ta(ca seamana cu tati) nu se poate schimba, macar pentru siplul fapt ca ne cunoaste de atata timp?

    RăspundețiȘtergere