miercuri, 24 iunie 2009

Supă de dovlecel!

     Ingrediente: dovlecel de la bunici din curte

     Mod de preparare: dovlecelul spălat si curăţat de coaja şi de seminţe se pune la fiert, acoperit cu apă. Se taie cubuleţe şi se fierbe 10 min la  foc mic. Dovlecelul fiert şi pasat se dă cu linguriţa.

     Păpăm: la prânz

     Impresi: deschidem guriţa, şi ne place!

2 comentarii:

  1. Buna... te superi pe mine,... daca iti mai dau un sfat???

    Pentru ati usura munca... de ce nu incerci sa ii fierbi legumele intr-un steamer???
    Este fff util... si ff usor de folosit... si nu face abur.. in bucatarie...
    Mult succes la retete si cu diversificarea..si pupam o cozanacica dulce, dulce... sa aiba pofta la toate retele.

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce sa ma supar? tocmai din acest motiv postez retetele...ca doar nu le stiu pe toate! orice sfat este binevenit!
    Pupam si noi pe Ana, si speram sa mai invatam de la ea...ca este putin mai avansata ca noi!

    RăspundețiȘtergere