duminică, 14 iunie 2009

IamAmIam!

     Ca în fiecare weekend, duminica facem inventarul la ceea ce am făcut în aceste două zile.

     Aşadar, ieri am fost în plimbare la bunici la curte, de fapt la Străbuna! Eu am fost cuminţică în general....am fost încântată că s-a jucat tataie cu mine mult. Mami a cules căpşuni, tati a stat cu nasul în internet, eu am fost alintată de bunici! Tati şi-a cam făcut de cap, s-a dus să facă poze la ruinele mânăstirii Doamna Chiajna...cam obraznic tati ăsta! Mamaie ne-a făcut un grătar, că în nădejdea bărbaţilor muream de foame! Străbuna a avut-o în companie pe tanti Olga.
     Mami avea în plan să merge şi la Carrefour, dar tati nu prea vrea...mami motiva că nu pot merge astăzi fiind că ne vizitează naşii...tati susţinea sus şi tare că să mergem astăzi la cumpărături, că naşii au şi uitat că au zis că vin la noi! norocul lui tati a fost că pe mami a sunat-o domnul profesor şi i-a zis că au de trimis o lucrare la o conferinţă! tati s-a bucurat că a scăpat de aglomeraţia de la cumpăraturi!

     Eu am luat masa  de cereale ieri de două ori....prima dată la ora 11 şi a doua oară la ora 21...acum când pap zic: iamamiam! Aseară după ce am terminat porţia de cereale, am smuls linguriţa de la mami şi am început să o ling! De mâine păpâm şi morcovel!

     Astăzi, aşa cum rămăsese stabilit am fost la Carrefour. Mami mi-a luat o jucărie sub formă de carte şi trei tricouri, că nu s-a putut abţine, şi o piscină mică, pentru bebei! Momentan piscina e pe post de coş de jucării...o să o folosim când mergem în plimbări! 

     Tot astăzi am aflat că tataie Marinică a făcut o boaţă: a dat cu maşina peste pisica familiei...eş dădea cu spatele şi pisica fraieră nu a ştiut să fugă din calea lui....de unde era să ştie tataie că pisica e aşa fraiera? Că atunci când a furat pieptul de pui de pe masă nu a fost fraieră! Să o ierte Dumnezeul pisicilor! 

2 comentarii:

  1. noramea sa le porti sanatoasa tricoasele
    dar esti tare cu Dumnezeul pisicilor ca parca ar exista mai multi dumnezei ihihihih

    RăspundețiȘtergere
  2. ce stieu eu acum catie exista? a mai ramas cu o pisica mai putin de zmotocit! ca iti dai seama ce era de ea cand intra in mana mea!

    RăspundețiȘtergere