duminică, 15 martie 2009

Cum am aparutut in viata parintilor mei - PARTEA I

Să vă povestesc cum am apărut eu....
Totul a început în noaptea nunţii lui Alex şi Maria. Acum să nu vă imaginaţi ca atunci am fost concepută! Alex şi Maria sun cea de-a doua pereche de fini ai naşilor noştri. Ei au făcut nunta la cabana Bolboci....unde mami jurase că numai ajunge niciodata, dar uite viaţa cum e! Să nu e îndepărtăm de subiect....atunci mami şi tati au fost cazaţi cu naşii, la insistenţa naşului. După nuntă, mami şi-a dat seama că îi e cam frig şi i-a zis lui naşu’ că ar bea un păhărel de coniac. Naşu’ asta a aşteptat, că hop ţop s-a dus la bucătarie şi s-a întors cu o sticlă de coniac şi patru pahare. Şi uite aşa la un pahar, a venit vorba ce planuri au pe urmatori doi ani:
Năşica a zis că să îşi schimbe servciul...şi deja şi l-a schimbat
Năşicul a zis că să termine casa...şi deja a cam terminat-o
Tati a zis că să aibe un Bubu....şi uitaţi-mă pe mine
Mami a zis că să îşi termine doctoratul....ea este singura care mai are de muncă.
Aşadar, mami şi tati au hotărât că este tmpul să devină părinţi. Mami s-a interesat de un medic bun şi a descoperit-o pe dna doctor Anca Moisa....care chiar a fost ok. Au mers la ea şi i-a dat un set de analize pentru mami. După ce şi-a făcut analizele, dna doctoră a zis că totul e ok, şi să dea drumul la treabă. 
În miercurea din Săptămâna Mare, seara pe la 21, mami s-a gândit să facă un test de sarcină...avea două teste aceiaşi marcă, şi au ieşit pozitive! când l-a văzut pe primul, nu i-a venit să creadă! I-a venit aşa să se ducă să îşi facă un test, şi când a văzut două liniuţe l-a strigat pe tati. Tati s-a speriat, că nu ştia ce i s-a întâmplat. Când a văzut şi el tot două liniuţe a întrebat: asta ce înseamnă, că da sau că nu? Şi mami i-a zis sa citească şi el pe test, poate că ea nu a înţeles. După ce a citit şi tati, a sărutat-o pe mami şi i-a zis ca DA. Tot nu le venea să creadă , aşa ca mami a făcut şi celălat test,şi tot DA. Mami l-a trimis pe tati să mai ia niste teste de la farmacie...şi a umblat tati până a găsit, şi a mai venit cu două. Pe acestea le-a făcut dimineaţă, şi au ieşit că DA. Lor nu le venea să creadă fiindcă luni mami făcusese o ecografie, şi nu i se spusese nimica. După ce s-a mai informat mami, a aflat că trebuie să repete testul sâmbătă, dar deja s-a programat la dna doctor pentru marţi, 29 aprilie, a treia zi de Paşte. Totuşi s-a dus şi la farmacie şi a cerut câte un test de la fiecare marcă...au mai fost trei...şi le-a făcut pe toate! Au ieşit, evident, DA. Nu au spus la nimeni până nu aveau confirmarea de la dna doctor.
Marţi când aveau programare la dna Moisa i-a spus lui mamaie Stefi ca are această programare ca să vadă despre ce e vorba...a cam lasat-o în ceaţă. Au mers la cabinet şi dna doctor M-A CONFIRMAT! Şi le-a dat şi prima mea poză, şi a întrebat-o pe mami de ce a trebuit să facă 7 teste,că ea nu înţelegea de ce nu e deajuns doar unul! 

Un comentariu:

  1. Frumoasa poveste. Minunat. Mamica ta a povestit foarte frumos despre tine, micutza rasfatata. Sa cresti mare si voioasa si sa ii bucuri pe parinti. Sanatatae si sa aveti grija toti trei. Pupici

    RăspundețiȘtergere