sâmbătă, 15 august 2009

Astăzi am făcut 8 luniţe!

      Astăzi am împlinit 8 luniţe! Mulţumim mult celor care nu au uitat că m-am născut pe 15 decembrie. Vă vine să credeţi că deja au trecut 8 luni?

     Ca şi cadou de ziua mea, tati ne-a dus la Târgul Copiilor din faţa Parcului Kiseleff....nu am luat mare lucru....aştempăm cu nerăbdare Babz Expo! Ceea mai bună achiziţie a fost un butoiaş cât mine de mare, cu zdrămgănele în el....

     Acum sunt cam nedumerită dacă am mers pentru că a fost ziua mea, sau pentru că aseară am reuşit să îi închid calculatorul....o să îmi dau eu seama pe parcur cum stă treaba! Dacă este premiu pentru calculator, este bine, pentru că acum lucrez la o modalitate de a opri şi UPS-ul!

    Astăzi este şi ziua lui tataie, fiindcă este Sfânta Maria. Îi urăm şi lui tradiţionalul "La mulţi ani!", şi tutror celor care poartă numele de Maria sau derivate.

    Suntem cam în urmă cu postarea reţetelor pe care le mai pap....dar cum prindem un pic de timp, cum promitem că le vom scrie! Îmi place tare mult să mă joc, aşa că nu prea o las pe mami să scrie...că până învăţ eu să scriu ea este principalul purtător de cuvânt.

2 comentarii: