Ingrediente: 500 ml lapte dulce, jumătate de lămâie, un măr
Mod de preparare: laptele dulce se pune la fiert. Când fierbe, se adaugă zeama de la lămâie treptat. După ce s-a brânzit se toarnă în strecuratoare, peste tifon. Se strecoară bine,şi se pune în castronel.
Mărul spălat şi curăţat, se dă prin râzătoare şi se amestecă cu brânza.
Impresii: observi mami că stiu să mestec? ce eşti aşa surprinsă? să mai faci papa aşa!
Bine domnita v-ati intors din concediu si nu cititi blogosferaaaa!!!!
RăspundețiȘtergereVad ca nu ati ridicat premiul?
e frumos asa!
un pupic ptr piscotul mic !
Rubrica "inca un premiu!", sa va scutesc de cautari:)))))))))
Am citit şi blogosfera, şi am ridicat şi premiul!
RăspundețiȘtergereTe pupăm şi noi!