joi, 9 iulie 2009

Bebeluş cu bebeluş!

     Marţi am fost la bunici!  Este şi tataie Adrian în concediu, şi m-am jucat şi cu el...evident că m-au alintat prea mult, că mami zice că o să îmi crească corniţe! 

     Am păpat compot de mere...mere de la curte, culese de Eugen din pom, căruia îi mulţumim! Mamaie Tanţi numai are mere, aşa că o să ne abonăm să ne culeagă Eugen ...tare mi-au plăcut!

     În principiu am fost cuminte! Zic în principiu, fiindcă am început să îi scot tastele lui mami de la laptop...ce să fac şi eu?

     Ieri, au venit în vizită bunici de la Dridu! Mamaie mi-a cumpărat o păpuşe bebeluş..deci sunt un bebeluş cu bebeluş! Deja tati a dezasamblat-o fiindcă avea o suzetă, şi cânta...tati a zis că îmi scot ochii cu suzeta, dar fără suzetă cânta păpuşa tot timpul- aşa că a operat-o şi i-a scos bateriile, şi a rămas biata păpuşă şi fără suzetă, şi operată! Avea el naşu dreptate, că părinţii aştia ai mei îmi fărâmă jucăriile!

     Tataie Marinică mi-a adus două telecomenzi: una să o am acasă, să poată şi mami să se uite la tv...şi una la bunci în Crângaşi, să nu mă plimb cu telecomanda după mine!

     

4 comentarii:

  1. Mai....ce familie mare ai ....
    esti o norocoasa ...
    cat despre faramatul...jucariilor ...
    parintii tai sant...la fel de ...copilarosi ...ca tine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sunt norocoasa ca ma iubesc totii...chiar daca Strabuna zice ca ma iubeste doar pentru ca sunt frumoasa! Mami se cam supara...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le zici lui mami si lui tati ca tastele se pot inghiti, Doamne-fereste, asa ca e bine sa stea departe de mine! La fel e cu toate lucrurile mici care se pot aspira!.

    RăspundețiȘtergere
  4. s-au prins si ei...tocmai deaia numai am voie la calculator....dar o sa cresc eu mare!

    RăspundețiȘtergere