luni, 13 iulie 2009

Rilă, Rilă,Iepurilă!

     Aseară s-au întors bunici de la nuntă! 

     Verişoara mea Delia, mi-a trimis un cadou: un Iepurilă,mare cât mine, din colecţia ei! Adică şi-a  stricat colecţia pentru mine! Când o să ne facă tati poze o să vedeţi cât de mult îmi place! Astăzi toată  ziua l-am zmotocit, tras de nas şi de urechi....Multumesc tare mult!

     Delia este ceea mai mare verişoară a mea, şi suntem născute în aceiaşi zodie...mami se bucură, zice că poate o să fiu şi eu  sociabilă şi comunicativă ca şi ea...parcă nu se vede cât de mult îmi place să vorbesc, că dacă încep eu să mă bag în discuţie nu se mai înţelege om cu persoană în prejma mea!

    În această seară am fost şi la poştă şi am ridica cartea câştigată la concurs...mami a stat şi a studiat-o...după ce experimentăm ce scrie pe acolo o să scriem şi pe blog...inclusiv sursa de inspiraţie!

   Tot în această seară mami a adoptat soluţia lui Răbdare: a întins un sac de dormit în sufragerie şi m-a pus să mă joc pe el...zicea ea că Răbdare e nebun, dar uite că a luat lecţii când a văzut că sunt pericol pubic numărul 1! Oare Grasu ce prosti o face şi el prin Egipt? că nu am mai pimit nici un sms de câteva zile...dar lasă că se întorc ei duminică şi să vedem câte ore vorbeşte mami cu Rabia să îi povestească tot.

    Tati încă nu s-a adaptat la ideea pe care a avut-o mami, zice că să nu cumva să mă atragă butoanele şi cablurile de prin cameră şi să pornesc în cucerirea lor....mami a zis că nu e vina ei că şi la acest domeniu semăn cu tati, dar tati a sărit în apărarea lui şi a zis că să dea un telefon la colegii de birou ai lui mami care de fiecare dată când se oprea lumina întrebau "Adriana e la birou? Unde este?", şi asta fiindcă şi pe mami au atras-o butoanele, şi o dată a apăsat de butoanele de la panoul electric şi a lăsat două etaje din clădire fără energie electrică....era ea curioasă ce fac acele butoane!

 

     

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu