vineri, 31 iulie 2009

Babele!

     Am ajuns şi la Babele! Evident că  am fost cu telecabina...la urcare am fost tare, tare cuminte, însă mi-am luat revanşa la coborâre. Sus, pe platou,mi-a plăcut tare mult...am stat cu mami pe o piatră şi am admirat priveliştea.

     La coadă la telecabină m-am împrietenit cu Andrei şi surioara lui Carina....Carina cam îmi semăna, nu stătea un minut locului, tot timplu erau cu ochii pe ea părinţii lor....Andrei, în schimb, tare cuminţel, se juca liniştit şi vorbea cu mine, mă mângâia, îmi povestea şi încerca să se joace cu mine.

    Sus la Babele, m-am împrietenit cu Lorduţ şi stăpâna lui...cu care ne-am întâlnit şi în telecabină la întoarcere. Am avut prioritate la telecabină datorită unei doamne draguţe, care a văzut că mă pregătesc de concert....

    Cum vă spuneam, în telecabină m-am reîntâlnit cu Lorduţ, dar m-am împrietenit şi cu salvamontişti de la Babele, care coborau şi ei....ei mă strigau Haiduciţa, după felul cum chiuiau....şi tot ei şi cu stăpâna lui Lorduţ, au învăţat-o pe mami cum să îmi facă masaj la urechiuţe pentru a nu simţi diferenţa de presiune.

2 comentarii:

  1. Aha vrei sa devii Sara ...Dion

    precum Celine Dion !!!
    Iar masajul urechiutZelor e bun si pentru
    stimularea imunitatii ...
    se maseaza marginea lor cu varful degetelor
    mare si aratator !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa concertele pe care le fac s-ar putea sa ajung Sara Dion!
    MULTUMIM PENTRU PONTUL CU URECHIUTELE!

    RăspundețiȘtergere