joi, 14 mai 2009

La multi ani, mamaie Stefi!

    La multi ani mamaie Stefi, sa ne fi sanatoasa!

    Astazi am fost la mamaie stefi ca a fost ziua ei...asa cum ziceam si ieri, luna aceatsa este luna sarbatoritiilor...si sigur ca am uitat ca mai avem un sarbatorit in familie: tataie Marinica. Am fost cumintica, in general! Acum ma pregatesc pentru ziua Talidei! Sunt bucuroasa ca merg si eu cu mami si tati. 

    Maine merg cu mami sa cumparam cadou, si sa depundem declaratia pentru 2% din impozit, la posta...mami vrea sa foloseasca aceasta pozibilitate pentru a ajuta First Bebe, fiindca si ei ne-au ajutat foarte mult pe noi cu acele cursuri pentru mamici si tatici! VA MULTUMIM INCA O DATA FIRST BEBE, SI SPECIALISTILOR CE PREDAU ACELE CURSURI!

 

     

4 comentarii:

  1. La multi ani! Sa traiasca bunica si bunicul tau!
    Te asteptam cu drag la noi, impreuna cu parintii tai!
    Talida si Gabi

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim de urari...abia astept sa va urez si eu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Andra,
    Nu am apucat sa ne cunoastem, dar cred ca intr-o zi o sa dam mana toarasesheshte asa...
    La multi ani! Sa te faci mare si sa ai tot ce ti doresti!
    Voi, parintzii, sa traiti si sa fiti sanatosi sa cresteti puiul. Mai, dar voi tare mai suntetzi frumoase mai! Hmmm...Aveti si personalitateee...Asta e o combinatie buna si, din cate vad, mami e fermecatoare, iar fata, desi fizic seamana clar numai cu tati, cand o sa fie mare o sa fie copia fidela a mamei. Frumos!
    Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim Gabriela! Asteptam sa va ajungem din urma...si cred ca la personalitate este un cumul si de la mami si de la tati...adica este incapatanata ca amundoi! Te pupacim, si interesant blog ai!

    RăspundețiȘtergere