sâmbătă, 6 septembrie 2014

Birou complet..misiune îndeplinită!

Inainte să plecăm în concediu, chiar înainte să ajungem la aeroport, am trecut pe la Ikea să luăm partea suspendată de la birou...căci atunci când am achiziţionat biroul, partea suspendată nu mai era pe stoc iar prima zi în care se livra era fix ziua în care noi plecam.
Zis şi făcut! Achiziţionat şi păstrat la tati la birou până noi ne întorceam din concediu, căci  era mai aproape de Ikea decât casa noastă.
Dar ce să vedeţi? Când ne-am întors din concediu a venit Alex să ne ia de la aeroport...trebuia să vină cu maşina lui tati, dar...a venit cu maşina lui.
De ce? Pentru că maşina lui tati nu mai vroia să pornească!
Eu am fost surprinsă că maşina lui Alex seamănă şi în interior cu a lui tati....şi îi făcusem planul lui Alex: să meargă să îmi aducă şi mie corpul suspendat pentru birou, chiar dacă noi aveam n bagaje (căci mami încearcă să ia cu noi doar strictul necesar, dar nu îi iese) şi chiar dacă Alex ne-a aşteptat aproape două ore în aeroport (vă povestim într-o postare viitoare).
Mami a zis că nu se poate, mai ales că era deja ora 21...cum ar fi fost să îl amanetem pe bietul Alex ca şi când el nu ar fi avut alte planuri? Şi aşa mami cănd a auzit că Alex nu vine cu maşina lui tati deja regândise planul, dra tati a zis că dacă a vorbit cu Alex nu îl mai zăpăceşte....de-ale oamenilor mari!
A doua zi, tati s-a dus la birou să vadă ce face cu maşina...dar nu a reuşit să o pornească...nici măcar să o închidă...cât a încercat cu colegii lui, nu a reuşit....aşa că, spre surprinderea mea, a venit acasă fără corpul meu de suspendat de la birou!
Aşa că maşina a ajuns în service, pe platformă...eu i-am zis lui tati înainte să plece că poate e bine să o ducă undeva pe o maşină mare pe care intră 5 sau 6 maşini....
În service s-a rezolvat....cică maşina nu mai dorea să pornească că  a rămas nefolosită o săptămână....pe mama a umflat-o râsul când a auzit.
eu: de ce râzi?
mama: căci credeam că discutăm despre o Skoda, care abia are un an!
eu: şi ce?
mama: şi când eram eu de vârsta ta, tataie Adi avea o Dacie, şi iarna apărea uneori cu bateria şi redresorul în bucătarie....şi acum constat că acelaşi lucru se practică şi cu Skoda în zilele noastre, doar că la o distanţă de circa 30 de ani! şi nu aş fi zis!
eu: cu Toyota Yaris nu era aşa?
mama: nu!
eu: am înşeles! nu mai eşti obişnuită...că au trecut 30 de ani!
mama: dacă zici tu!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu