duminică, 30 ianuarie 2011

Tati mare biciclist!

Dacă care cumva nu ştiaţi tati şi-a luat bicicletă!
Într-o zi îl sună mami şi îl întreabă ce face, tati cică încarcă ceva în maşină...mami era aşa călcată de trenul care se numeşte OTP Leasing, încât nici nu a mai întrebat despre ce era vorba...când a venit tati să o ia pe mami de la servici, a întrebat-o decă pot face un drum până în Giuleşti, căci îşi luase bicicloanţa!
Eu sunt tare fascinată...şi de casca de biciclist, căci mami a insistat să îşi cumpere o astfel de cască..dar şi de toate filmuleţele cu biciclişti, dar îm special de acesta:Mami a declarat că este deacord cu această achiziţie atâta timp cât nu îşi pune viaţa în pericol...căci dacă află că face astfel de scamatorii, duce bicicloanţa la fiare vechi! Aici este greşeala lui tati, căci a fost cu bicicleta în Herăstrău şi a filmat nişte puştri care făceau scamatorii pe acolo...şi mami a văzut filmuleţul!
Eu, aşa cum am mai zis, sunt tare fascinată şi aştept să îmi cumpere şi mie...dar până atunci mă mulţumesc cu Atv-ul...şi cu uitatul la scamatorii cu biciclete!

2 comentarii:

 1. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere