joi, 18 noiembrie 2010

Vecina Ana de la 4!

În bloc la buncii, la etajul 4, a stat Ana..care s-a mutat în blocul de vis-a-vis, la mama ei în bloc..dar locul de parcare şi l-a păstrat!
Acum Ana e cam combinatoare şi rezolvă ce îşi propune, şi e de treabă căci anunţă şi vecini.
Aşadar, Ana a făcut parcare specială...cu numere cu tot, plătite la ADP, numai că pe un teren de pământ care de fapt nu era parcare!
Ieri seară apare la noi la uşă şi întreabă dacă e tataie acasă...in secunda 2, mami s-a gândit că Ana a pupat maşina lui tataie cu maşina ei şi că urmează să coboare, şi în loc să îi zică lui tataie că îl caută Ana a spus ceea ce gândea, şi anume: cred că e cazul să cobori la maşină! Ei bine, greşit...Ana combinase nişte asfaltatori să toarne asfalt pe locurile de parcare, şi voia să îl anunţe şi pe tataie dacă doreşte să se toarne şi pe locul lui...acum mami când a auzit i-a spus că îi place de ea că ştie să le combine, dacă Primăria sector 6 nu se sinchiseşte.
În timpul în care Ana l-a aşteptat pe tataie evident că m-am întreţinut cu ea..adică eu am vorbit pe limba mea, că doar ştie şi ea cum este, căci are şi ea două fete, dintre care una niţel mai mare ca mine.
Aşadar nu e bine să tragem concluzi pripite..căci de unde mami credea că tataie trebuie să coboare din cauza unui accident, pricina a fost alta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu