vineri, 24 septembrie 2010

Un nou trotoar!

Marţi am făcut o vizită neprevăzută şi la curte căci turnau un nou trotoar, şi trebuia să fiu şi eu acolo să îmi dau cu părerea.
Cum am aflat? Simplu: Eugen Super Ninja, căci el când ia niţel la bord se transformă în Super Ninja, l-a sunat pe tataie Adrian şi l-a anunţat, fiind că pe mamaie nu o mai anunţă nimic căci mamaie îi face morală despre atitudinea lui de Ninja....şi dacă mai ia şi Coca niţel la venă, să vezi că are activitate mamaie în a face pace...asta este, căci vorba lui tataie când mamaie îi făcea morală iar lui Eugen: "Ce treabă ai tu cu ce fac ei?".
Aşa că m-am înfinţat şi eu la curte, şi le-am explicat tuturor pe limba mea şi mi-am susţinut opinia asupra cum să se facă trotoarul...dar am şi păpat nuci cu struguri, fiindcă mamaie are de la Mioara nişte nuci în coajă, şi se apucase să spargă, însă cu mine nu prea a avut spor...Mioara e ocupată cu căpriţele şi nu a avut cum să i le dea şi sparte.
Şi dacă nu ştiţi Eugen nici nu voia să ne dea drumul în curte, fiind că zicea că "dacă toarnă oamenii aştia trotuar, cum să deschidem poarta? intră pietrişul în curte!", până i-a zis mami "păi şi bine Eugene, tu nu mai ieşi din curte?"...până la urmă a ajuns la un consens cu tataie şi am reuşit să intrăm în curte.

4 comentarii:

  1. Asa da trotoar ...
    Cu Super Ninja ....Si Conflicte Majore ....
    si NUCI VERZI ....yam yam ....
    Interesanta CombinaTZZZie !!!!
    Si CapriTzzze ....in loc de Cireasa de pe tort !!!!
    HA HA HA !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate, nucile nu au fost verzi, ci de anii trecuţi...şi nouă ne plac la nebunie nucile vrezi....chiar dacă ne facem pe mâini numai mizerie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va voi aduce cateva nuci dar nu mai sunt verzi.Pupici de la mamaie Tanti.

    RăspundețiȘtergere