duminică, 5 septembrie 2010

La Slănic Prahova!

Pe 26 august am plecat spre Slănic Prahova, împreună cu bunici...acum în drum spre bunici exista o mare dilemă, căci mamaie Tanţi se gândea la Slănic Prahova dar zicea mereu Sărata, acum tati credea că noi mergem la Sărata Moneoru de pe lângă Buzău şi mami tot îi zicea că de fapt mamaie se referă la Slănic...când am ajuns la bunici, ne-am lămurit era clar vorba de Slănic Prahova.
După ce am rearanjat lucrurile la tataie în maşină am pornit la drum! În scurt timp am ajuns la destinaţie şi ne-am cazat la pensiunea HelgasiCorina, noi am stat în casa Corina şi bunici în casa Helga...aici m-am împrietenit cu mai mulţi copii, cu care mă jucam în fiecare seară.
În prima zi am coborât în mină, apoi zilele următoare am mers la Baia Baciului, unde mami după prima zi a făcut plajă îmbrăcată,căci deja se arsese...asta este dacă nu suntem învăţate cu soarele...eu am stat cu mami pe şezlong, sub umbrelă,mai tot timpul, căci nu prea îmi plăcea pe nisip.
Ce să vă mai spun, că într-o seară la restaurant Roberto, până să vină ospătarul cu mâncarea eu m-am urcat pe masă...şi că apoi de plictiseală le-am desfinţat felinarele din curte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu