vineri, 24 septembrie 2010

Am cules via!

Weekendul trecut tot familionul, de la mic la mare, am fost ocupaţi cu câte ceva...ca în feicare weekend de fapt!
Eu în principal, l-am ajutat pe Străbunul să culeagă via, că doar el e cel mai vârsnic, dar şi cel mai ambiţios şi cel mai sfătos.
Desigur că eu nu am putut sta numai la cules struguri,şi am făcut rost şi de bijuteriile lui mamaie Tanţi, care le-a lăsat pe masă din hol, şi mă plimbam ca o măndră cu ele prin curte, până m-a descoperit tot mamaie...asta este, dacă mami îmi ţine bijuteriile mele la naftalină, eu ce să fac? Atentez la ale altor persoane!
De asemenea, am defilat şi cu găleata pe post de geantă, căci nu ştiu cum însă mi-am uitat gentuţa mea de plimbare, din catifea, acasă...dar tot a reuşit să mă admire cineva, adică Cosmin, care a trecut puţin cu tatăl lui pe la noi..desigur că mi-a plăcut tare mult că el mă încurajeaza şi că nu m-a certat că arătam ca Cenuşereasa, ci a zis că sunt fată vrednică.
Însă am lipsit cu desăvârşire de la activitatea de la bibliotecă, căci mamaie Tanţi s-a pregătit pentru venirea americanului de la fundaţia soţiei lui Bill Gates, care a sponsorizat-o cu echipamente pentru copii.
Miercuri a venit şi ziua deschideri, a venit şi americanul cu tot alaiul, şi mamaie desigur că s-a descurcat şi a fost la înălţine, şi s-a bucurat şi de sprijinul colegilor din primărie, în frunte cu dl primar...evident că şi dl primar a fost aprecit pentru acest gest şi de către colegele lui mamaie, căci şi-a rezervat această zi pentru acest eveniment.

3 comentarii:

  1. Mai, ati mentionat detaliat ce s-a intamplat la Dridu, sunteti niste dragute amandoua pri ceea ce
    faceti si va multumesc. Sunt mandra de amandoua, mama ptr, comentsrii care mai tarziu vor fi apreciate de Sara si de ea care este o isteata si imprevizibila.Inca nu pot pune adresa mea asa ca sa nu apar anonom. Ajuta-ma Elena.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am verificat comentariul si am niste prostii pe acolo,scuze!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-i nimic mamaie, se mai intampla sa facem si erori de scriere.
    Cu adresa rezolvi scriind adresa de blog a bibliteci acolo la url, adica: http://biblioteca-dridih.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere