duminică, 3 octombrie 2010

Am pierdut gentuţa de catifea!

Joi am fost la plimbare cu căruciorul, căci am mers departe şi chiar dacă numai mersesem de ceva vreme cu căruciorul nu am făcut niznaiuri...însă cum era să plec eu de acasă fără gentuţa mea de catifea?
Aşa că mi-am pus în ea nişte cuburi şi am luat-o cu mine...însă pe drum tot o mai pierdeam iar lumea striga după noi "Doamnă, vi-aţi pierdut gentuţa" sau "Gentuţa, gentuţa...v-a căzut gentuţa!"...ei bine la un moment dat am pierdut-o şi nimeni nu mai m-a atenţionat...asta este dacă nu am vrut să mi-o păstreze mami!
Vineri însă a trebuit să ieşim iar la plimbare şi nu am mai avut cu ce...aşa că am apelat la o punguţă mică roşie de la Vodafone, în care mi-am pus o broască de baltă...în piaţă iar am pierdut şi punga, numai că ne-a strigat o doamnă şi ne-a dat-o, iar mami m-a certat şi a păstrat-o ea...
Cum am intrat în casă am început să îmi caut gentuţa cu ştrasuri de la naşa şi când am găsit-o, sub canapea, am fost tare fericită...mi-am pus beţele de la tobă în ea, şi acum am altă gentuţa, dar nu de catifea...cum zice tati, mai puţin cochetă, dar mie tot îmi place şi tot merg cu ea peste tot!

5 comentarii:

  1. Mai ce te faci tu fara gentuta ta preferata! Cat de cocheta esti! Una dintre bunice sau amandoua,vor cumpara o noua gentuta nepotelei dragi. Eu ma angajez ca voi face acest lucru cand voi ajunge la Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha ha ha .....
    semeni cu tanti Pansy ...draga mea ....
    cred ca vine cu virsta ....la unii mai devtreme ....la altii ....dupa 40 de ani ....
    ha ha ha ....cu pierdutul ....lucrurilor !!!
    HA HA HA !!!!
    Va Pupacesc Rozzz Dragele mele ...si sper sa nu mai pierdeti ...posetele!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. of of gentutele astea, cate bataie de cap ne dau. oricum vei primi mai mult ca sigur o gentuta noua dar de care trebuie sa ai grija sa nu o mai pierzi. pupicei

    RăspundețiȘtergere
  4. Apropo. de la Slanic nu am vazut nici o poza!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Mamaie: mulţumim, dar deja am făcut rost de gentuţă!
    @Pansy: e, eu cred că asta cu pierdutul e niţel genetică! Pupicei Roz şi de la noi!
    @Alexandra: am primit deja o gentuţă nouă...şi mami speră să nu o pierd!
    @Anonim: avem şi poze de pe la Slanic, dar nu ştiu exact în ce secţiune sunt.

    RăspundețiȘtergere