duminică, 3 octombrie 2010

Am pierdut gentuţa de catifea!

Joi am fost la plimbare cu căruciorul, căci am mers departe şi chiar dacă numai mersesem de ceva vreme cu căruciorul nu am făcut niznaiuri...însă cum era să plec eu de acasă fără gentuţa mea de catifea?
Aşa că mi-am pus în ea nişte cuburi şi am luat-o cu mine...însă pe drum tot o mai pierdeam iar lumea striga după noi "Doamnă, vi-aţi pierdut gentuţa" sau "Gentuţa, gentuţa...v-a căzut gentuţa!"...ei bine la un moment dat am pierdut-o şi nimeni nu mai m-a atenţionat...asta este dacă nu am vrut să mi-o păstreze mami!
Vineri însă a trebuit să ieşim iar la plimbare şi nu am mai avut cu ce...aşa că am apelat la o punguţă mică roşie de la Vodafone, în care mi-am pus o broască de baltă...în piaţă iar am pierdut şi punga, numai că ne-a strigat o doamnă şi ne-a dat-o, iar mami m-a certat şi a păstrat-o ea...
Cum am intrat în casă am început să îmi caut gentuţa cu ştrasuri de la naşa şi când am găsit-o, sub canapea, am fost tare fericită...mi-am pus beţele de la tobă în ea, şi acum am altă gentuţa, dar nu de catifea...cum zice tati, mai puţin cochetă, dar mie tot îmi place şi tot merg cu ea peste tot!