marți, 19 octombrie 2010

Am gentuţă nouă!

Am uitat să vă anunţ că am altă gentuţă de catifea...mi-a dat-o mamaie Ştefi din colecţia ei, însă să ştiţi că era nouă, căci la cât de cochetă sunt eu nu iau lucruri purtate.
Şi acum merg la piaţă cu două gentuţe şi o punguţă: gentuţa de catifea de la mamaie, gentuţa cu ştrasuri de la naşa şi o punguţă de la Sensiblu.
Chiar azi am fost în piaţă şi pentru că numai aveam răbdare să stau la coadă am fugit în spatele tejghelei să fac ordine şi disciplină...evident că mami m-a certat, însă eu tot ca mine fac! O tanti a zis că mă ia acasă la ea şi mă bagă în sac şi îmi ia gentuţele...acum eu m-am supărat şi am cam început să fac niznaiuri.
M-a văzut şi ne-a Virgil, vecinul care are magazin în piaţă, şi m-a avertizat că în piaţă este unul Marian care mă bagă în sac dacă nu sunt cuminte...acum mami a zis că la mine nu ţine aşa ceva...nea Virgil a zis că măcar să încerce, că la ei a ţinut.
Acum şi pe mamaie Ştefi, pe Steluţa şi pe Mioara le păcălea bunicul lor că există unul Burtă Albastră care mănâncă copiii dacă iese în stradă...şi uite deaia nu faceau Mioara şi Steluţa prosti, căci lui mamaie îi zisese că Burtă Albastră nu există fiindcă era mai cuminte!

2 comentarii:

  1. :)) ma bucur ca ai o noua gentuta. ti-am spus eu ca daca esti cuminte ai sa primesti alta noua. acum trebuie sa ai grija de ea si sa nu o pierzi:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Era cât peaci să o pierd ieri, în scara blocului...noroc că a văzut mami!

    RăspundețiȘtergere