sâmbătă, 7 august 2010

Străbunica noastră



Născută în data de 12 noiembrie 1925, Străbunica noastră ne-a părăsit fizic duminică, 1 august 2010, la ora 10:05. Alăturat sunt primele poze pe care le am cu ea.
Dumnezeu să aibe grijă de ea, să îi ierte păcatele şi să o ajute să se odihnească, să nu sufere aşa cum a suferit în această viaţă, pentru că îi vom simţi lipsa mereu...eu nu voi mai avea cu cine să împart castronul de pufuleţi, şi nici pe cel de biscuiţi, şi nici cu cine să mă frecţionez cu spirt.
Eu am fost exemplar de cuminte şi chiar dacă mi-a spart şi ultimul canin am înţeles că Străbuna a răcit şi trebuie să doarmă mult.
Dumnezeu să o odihnească!

5 comentarii:

  1. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu ma uit si nu imi vine sa cred nici acum ca ,,Printesa,, nu mai este . imi aduc aminte cand te am cunoscut ca avea o problema dorea palton si ghete , sau cand si a dat cu crema lui sara , o sa i duc si eu lipsa chiar dc nu am cunoscut o personal dar era o femeie deosebita ,
    bunico Dumnezeu sa te ierte , si pe fetele matale sa le ajute sa treaca peste aceasta durere numai de sufletul lor stiuta

    RăspundețiȘtergere
  3. M-a impresionat atat textul tau la adresa bunicii tale care te-a crescut si educat bine,cat si cel al *cuscrei tale* care a vorbit foarte frumos despre bunica ta si despre durerea pe care o simtiti in suflet (recunosc ca mi-a aparut o lacrima sub geana citind). Dumnezeu sa o adihneasca in pace iar voi sa mergeti mai departe cu viata voastra amintindu-va de bunica de multe ori. Mamamie Tanta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Patru generatii de femei!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Nikol:Aşa să dea Dumnezeu!
    @Rabia: Mulţumim pentru cuvintele frumoase, se vede că şti ce înseamnă să treci prin aşa ceva!
    @Mamaie Tanta: Mamaie mulţumim pentru tot şi să şti că blogul este al meu, mami şi tati sunt doar purtători de cuvânt!

    RăspundețiȘtergere