marți, 6 iulie 2010

Recepţie la gard!

În weekend am fost la ţară...şi evident că mi-am făcut de cap! Să o luăm pe rând...
Sâmbătă, când am ajuns tati s-a dus până la nea Mitilină, rudă prin alianţă cu noi, fiindcă este fratele Tiei, să îi ducă un televizor ce îl ţinea pe la tataie Marinică, şi pentru că a stat ceva tataie se pregătea să se ducă după tati...dar hop ţop şi tati la poartă...şi nu stătuse să potrivească antean sau ceva, ci îl ţinuse nea Mitilină la poveşti din tinereţea lui, în timp ce tanti Netuţa ne-a pregătit un platou cu trei tipuri de prăjituri...şi dacă o vedeţi pe tanti Netuţa nu vă vine să credeţi că poate sta atât în bucătărie...am păpat şi eu din toate, căci tare bune au fost! Şi nea Mitilină e tare priceput, tocmai i-a trimis şi mami trei perechi de pantaloni de-ai lui tati la reparat..căci tati ţine tot felul de greutăţi în buzunare şi se descos panataloni lateral.
Apoi la mine a venit tuşi Silvia şi m-a luat în vizită la ei, şi am stat fărăr nici o problemă, chiar am fost să dăm şi la căini de mâncare...eu care nu prea agreez câini! Şi după ce au plecat muncitori de la gard, după ce a fost Străbunul şi taniti Gherghina să facă recepţia, a venit şi unchiu Vali să ne ia să vedem şi noi gardul...căci dacă nu v-am spus unchiu' Vali şi unchiu' Nicu fac gard de toată isprava, şi am făcut recepţia împreună...adică recepţia pentru cât se lucrase, căci mai aveau mult!
Eu cum ştiţi a măturat prin curte, am împins scaunul, am alergat...şi am descoperit strugurii, adică îmi place să rup bobiţe, pe care le mai şi gust, le mai şi arunc,la mai ascund şi în body...căci la băiţă mami ascos câteva bobiţe de struguri...asta este!

2 comentarii:

  1. Ai grija sa nu le introduci in nasuc!!!
    Eu asa am introdus cozi de cirese, si m-a batut mama....

    RăspundețiȘtergere
  2. nu imi da idei caci eu le pun repede in practica! Cat despre bataie, mami s-a enervat o data, ca m-am dat cuc apul de usa rau, si m-a batut..ea dadea, si eu radeam in hohote...mami s-a ales cu o durere demana...si de atunci nu a mai dat in mine chiar daca s-a pierdut cu firea.

    RăspundețiȘtergere