duminică, 2 mai 2010

Stai acolo!

Vineri am vizitat-o pe doamna doctor Cioltoş, şi evident că am aşteptat ceva....iar eu nu am avut stare, ba am păpat,ba am alergat pe acolo, ba am găsit un mop, şi tot voiam să mă duc la el...dar în cele din urmă am intrat şi noi, ne-am văzut cu doamna doctor, ne-am jucat niţel,ne-a spus că suntem foarte bine,şi că ne vedem la un anişor şi zece luni!
Evident că până a venit tati să ne ia a mai durat un pic, timp în care mami a zis să ieşim afară în curtea spitalului....şi cum mami vorbea la telefon eu m-am gândit că de ce să stea poarta deschisă, aşacă am trântit-o, şi am blocat-o, şi lumea voia să iasă,dar pe unde? căci poarta nu avea clanţă...aşa că am început căutarea unei persoane cu cheie să repare greşala mea...noroc că am dat pese o doamnă care a căutat pe nenea cu cheia, căci altfel mă mâncau oameni care întrebau: dar cine a închis? nu a vpzut că nu are clanţă? Mami tot dădea lămuriri, că eu am făcut boroboaţa....bine că a venit nenea cu cheia repede!

5 comentarii:

  1. :)) mnah ce sa faci acum...mami trebuia sa le spuna ca tie ti s-a parut ca e prea mare curent:))

    RăspundețiȘtergere
  2. si crezi tu ca ne credea cineva?

    RăspundețiȘtergere
  3. HA HA HA !!!
    MICUTZA INFRACTOARE ...HA HA HA !!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Pansy: asa a zis si mami...si alta lumea, caci cica nu este bine sa tai copiilor unghiile cu forafeca,ci sa le rupi cu dintii, dar mami nu a avut tupeu asta,si din prima a folosit forfecuta speciala de bebei..deci am toate sansele sa devin infractoare!
    @Balaurita:multumim de incercare, dar nu toata lumea iubeste copii, si le iarta greselile....sunt multi oameni carora nu le pasa ca esti si tu mic, si nu poti face ceea ce fac ei, dar crestem noi....

    RăspundețiȘtergere