joi, 1 martie 2012

David

David este băieţelul de 3 ani şi ceva al unei colege de la mami de la servici...mama lui David este streată de doamna educatoare de la grădiniţa lui David, mama mea crede că David este un copil normal pentru vârsta lui, doar că pretenţile educatoarei sunt prea mari pentru un băieţel de 3 ani şi ceva. David este cel mai mic din grupa lui, iar doamna educatoare se supără că el nu se îmbracă corect singur, nu deseneză cu acoarele numai în interiorul desenului(depăşeşte conturul) şi nici nu foloseşte hârtia creponată aşa cum trebuie...
Dar mami până acum nu s-a gândit să studieze şi evoluţia mea, pentru familia mea sunt un copil normal dezvoltat, dar poate nu este chiar asa...aşa că vom încerca să vedem care este treaba cu copii pe la trei ani, dar mami rămâne la părerea ei: fiecare copil este unic, are graficul său unic de dezvoltare!

Şi cum mami a iubit la maxim poezia, că singură recunoaşte că exceptând "Căţeluş cu părul creţ!" nu a ştiu o poiezie cap-coadă, ştie că fiecare persoană are înclinaţii spre anumite domenii...a mai ştiut ea nişte poiezioare născocite de ea(precum Mugurel, poezie născocită pentru căţelul ei), aşa cum fac şi eu cântece, ca să şi dansez!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu