vineri, 9 iulie 2010

Răsfăţ 100%!

Pentru că Balauriţa se mira cum de scap eu mereu basma curată, să îi explicăm mai pe larg....păi scap basma curată că sunt răsfăţată 100%,cum zice Tau, de către bunici...şi să o luăm în ordinea numerelor de pe tricou, adică în ordine alfabetică cu câteva exemple!
Tataie Adrian....într-o zi m-am enervat şi am dat cu capul în peretele exterior, care la bunici este placat cu rigips, şi am făcut exact o gaură cu fruntea...Mau s-a enervat şi a zis că mă pocneşte...a apărut tataie Adrian, şi a zis că "După ce că pe fetiţă o doare că s-a lovit, mai dai şi tu în ea?", şi Mau a zis că ce m-a pus ea să mă lovesc? şi tataie Adrian m-a luat în braţe şi m-a alintat niţel....evident că Mau s-a enervat şi mai rău, şi la luat niţel a zor pe tataie.
Tataie Marinică...când am fost la ţară acum câteva dăţi, am găsit pe masa din hol ochelari lui tataie Marinică, şi am ieşit cu ei pe asfalt, în curte, şi i-am frecat niţel...când m-a văzut Mau mi i-a luat din mână şi m-a certat, şi eu am început să plâng, şi să dau din picioare, că de voiam ochelarii înapoi...şi tataie Marinică ce zice: "Ia Sara ochelari!"...Mau evident că l-aluat la zor...dar tataie cică a găsit următoarea scuză,ochelari oricum sunt zgâriaţi, şi oricum el numai are nevoie de ei, căci cică i s-a îmbunătăţit vederea, şi îi trebuie ochelari cu numere mai mici! Ce ziceţi, credeţi aşa ceva?
Mamaie Ştefi mă lasă să scot tot ce e prin dulapuri şi să fac ce vreau...şi de fiecare dată când fac o poznă zice că ea e devină că a lăsat la îndemâna mea ce am stricat....să vă spun că i-am terminat toate telecomenzile,şi am adus două de la tataie Marinică,din care pe una am ascuns-o eu bine....să vă spun că mă lasăsă stau în casă încălţată?
Mamaie Tanţi culminează cu veşnica replică, o întreabă pe Mau ce fac, şi când aude că fac prostii, răspunde:"Şi tu ce ai vrea? Să scuture?"....aşadar ce să mai zicem?
Eu sunt un îngeraşi cu părinţi nebuni!

3 comentarii:

  1. pai m-am mirat initial, dar apoi ma mers fuguta fuguta la pozele tale si m-am tot uitat peste ele si mi-am zis in gandul meu ca efectiv nu ai cum sa refuzi o asemenea frumusete...asa ca banuiesc ca atunci cand se apriopie furtuna dupa vreo nazbatie sunt de ajuns niste ochisori mari sau un zambet cat de mica care inmoaie inima oricui

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce haioase !!!!
    Si fata ...da' si mama care povesteste ....
    sa nu mai zic de tataie Adrian ...
    care vrea ochelari mai tineri !!!!
    HA HA HA !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Balaurita clar ai ghicit metoda mea de a iesi din incurcaturi..fac ochisori de caprioara cum zice mami!
    Draga Pansy multumim pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere