marți, 24 mai 2011

Babe!

În acest weekend am fost la MaDridu să le sărbătorim pe mami si mamaie Tanţi, adică Constantin(mamaie Tanţi) şi Elena(mami), şi pe lângă l-am sărbătorit şi pe tataie Main, care este născut pe 27.mai, dar şi pe uncu" Cotel.
Aşadar,am fost de la mic(eu) la cel mai mare(tataie Adi)...am fost toată trupa! Şi seara după ce au plecat invitaţi pe la casele lor, mamiele mele stăteau la masă,sub măr şi se conversau, şi apar şi eu zicând: "Babe! Mamaie,babe!".
Mamaie Cefi a crezut că le fac babe...căci eu singură când zic "Aoleu!",dacă sunt întrebată ce am răspund cu "Babă!Anda babă!"...însă am rectificat şi am zis "Mamaie pui babe!", şi s-a lămurit dilema!
S-a calmat şi uncu" Costel că l-a dus pe tataie Adi să îi vadă gospodăria şi implicit şi pe Urzicuţă, cocoşul care va fi în ciorbiţa noastră.

Un comentariu:

  1. Sigur ai mai facut si alte lucruri la MADridu,te-ai jucat cu pisa si cand numai vroiai ii spuneai dute.. dute...Ai dormit cu mamaie Tanta ,ai fost la bioteca sa vezi copiii,care nu erau acolo pentru ca era duminica....

    RăspundețiȘtergere