marți, 19 iulie 2011

La MaDridu!

Ieri au venit bunici şi m-au luat la MaDridu...mă aduc înapoi sâmbătă,la pomenirea de un an a Străbunei.
Voiam eu să iau cu mine şi biba...tot explicam "Biba cape manişa io tataie Main! Iau biba Didu!", adică în traducere liberă "Biba încape în maşina lui tataie Marin! Iau biba la Dridu!"... însă mami a zis că nu încape şi că nu are rost să trambalăm biba din Giuleşti, în Crângaşi, ca să ajungă apoi la Dridu, şi iar să ne trambalăm în Crângaşi, şi ca să ajungă înapoi la Giuleşti.
Eu, cică sunt cuminte...numai că şi data trecută când am stat cu bunici, tataie Main a zis că sunt cel mai cuminte, cel mai deştept şi cel mai frumos copil din toată comuna....şi când i-a zis mami care este termenul de comparaţie a zis tataie că X copil are 5 ani şi nu ştie câte ştiu eu.
Tataie a uitat să precizeze că sunt şi ceea mai năstruşnică şi buclucaşă fetiţă din toată comuna, dar asta spun ai mei părinţii...sau a uitat că i-am pus cheile de la maşină bine, la mamaie Tanţi în geantă, şi deja îşi făcuse planul de bătaie cum şi unde schimbă închizătorile şi cum face cu alarma!
Mami i-a cam zis că sunt ceea mai cuminte din toată comuna, dar e a doua oară când fac mişcarea cu cheia...tataie a găsit repede scuze "Eu sunt vinovat, că le-am lăsat la îndemna ei! Fata le-a pus bine unde a văzut că se ţine cheia de la bibliotecă!"...nici mami nu s-a lăsat şi i-a zis că dacă pierdea altcineva cheile de la maşină jar mânca.
Altă dată am luat cheile de la maşina lui tataie Main şi le-am pus în rucsac la tati, lângă cheile de la maşina lui tati...dar în rest sunt ceea mai cuminte copil din toată comuna!

4 comentarii:

  1. HA HA Ha ..frumoasa treaba cu cheile ...

    RăspundețiȘtergere
  2. dap! găsesc eu mereu o isprava de făcut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu cheile a fost tarasenie mare, prima oara a durat 3 zile pana am descoperit cheile in geanta lui mamaie,puse desigur bine si cu ,,cap..-loc de chei compartiment special in geanta deci..inteligent nu intamplator

    RăspundețiȘtergere
  4. Normal ca este vorba de "cu cap" si inteligent caci este vorba despre mine doar! Sunt curioasa ce se intampla daca nu se gaseau cheile 3 zile din cauza altcuiva....

    RăspundețiȘtergere