Ingrediente:
- patru ficăţei
- un morcov
- două roşii
- o ceapă mică
- pătrunjel
- o lingură ulei
- patru granule sare de mare
Mod de preparare:
1. ficăţei se spală bine, se taie surplusul de pieliţe, şi se opărăsc
2. se pune la foc mic o crăticioară cu lingura de uleişi 100ml apă
3. morcovul se curăţă, se spală, se rade şi se adaugă în crăticoară
4. ceapa se curăţă, se spală, se taie cubuleţe şi se adaugă la fiert
5. roşiile se spală bine, se curăţă de coajă şi sâmburi,se taie mărunt,şi se adaugă la fiert
6. când legumele au fiert se adaugă ficăţelul tăiat cubuleţe mai mari
7. pătrunjelul se spală, se taie mărunt şi se adaugă în crăticioară înainte să se ia după foc cu două minute,împreună cu sarea
Impresii:
Dacă este cu sos de roşii este bun!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu