joi, 30 aprilie 2009

Sambata fac baldabac!

     Sambata ma boteaza...azi am fost la shoping cu mami si tati! Tati la chemat pe nasu' sa ne ajute la carat cumparaturile, cand am ajuns acasa, ca la cate cumparase....Nasu' are si el un fix: ce flori pune el la lumanare? Pai bine mai nasu' cand nasica si mami se dadeau de ceasul morti cu lumanarea asta tu ziceai ca pe tine nu te priveste ca tu ai cumparat lumanarea si aranjamentul le priveste pe ele...macar suma pe care ti-a alocat-o mami sa nu o depasesti! Abia astept sa imi vad lumanarea, si sper ca nu ai exagerat asa cum ai facut la nunta la mami si tati...acum nu mai trebuie sa impresionezi audienta sa dai milioane pe crini, ca nu sunt de papa!

     Mamaile mele se agita de doua zile rau de tot...altceva nu au ce face! Tati face teoria chibritului ca au facut risipa...nasu' rade de ele zice sa face botezul si pentru pompieri...nasu' oricum e consemnat la gratar!

     Eu sunt tare cumintica...mami zice ca spera sa mai fiu la fel de cumintica si maine ca mai are multa treaba...ma mai gandesc!

miercuri, 29 aprilie 2009

Poze cu nasii!

     Am pus pozele din saptamana 19!  Am poze si cu nasii dupa ce am fost la shopping! Le sta bine cu mine in brate nu? Asa ziceam si eu! Sunt tare mandrii de mine.

     Mami si nasa s-au interesat foarte bine cum stat treaba cu botezul, fiind ca se pare ca parintele Cezar a cam luat-o pe aratura, ca a zis sa stau nemancata pana dupa impartasanie si ca sa plec acasa in paturica...uite ca noi o sa ii dam o teapa! o sa plec imbracata in hainute, si o sa mananc cand vrea muschiul meu!

     Mami a vorbit si cu mami de Ana si a zis ca si Ana la fel a facut! Multumim mami de Ana de lamuriri!

duminică, 26 aprilie 2009

Am fost cu parintii si nasii la shopping!

     Pe 2 Mai fac baldabac, adica ma boteaza...si deaceea ieri am fost cu parintii si nasii la o sesiune de shopping; de fapt cu mami si nasa, ca tati si nasul au stat la masina! Tati a zis ca merge pe post de sofer, iar nasul a mers din semn de solidaritate cu tati....

     Nasa si mami mi-au luat multe hainutze, sa am mai multe toalete. Nasa avea si ea un fix, sa zic asa, si anume sa imi ia chiloti....pana la urma s-a lasat pagubasa, ca nu a gasit pentru varsta mea! Abia astept sa ma imbrace in toate toaletele, si sa ma admire lumea! Culmea este ca si la botez se intampla ca la nunta la mami si tati: cei de care credem sigur ca vor veni, nu vin, si vin persoane care nici nu credeau ca vor veni! Abia astept sa imi scrie fiecare in carticica, sa am amintire!

     De veselie ca urmeaza sa ma crestinez, chiui de ieri intruna.

     Tot ieri am trait primul meu cutremur! Mami nici nu se prindea ca e cutremur daca nu o avertiza tati, ca se juca cu mine....tati a simtit ca se misca scaunul cu el. Am scapat cu bine, Slava Domnului!

vineri, 24 aprilie 2009

A venit Imam in petit!

     Astazi am avut musafiri! A venit Imam cu mami lui la noi in petit!

     Am primi o multime de cadouri, printre care o bluza tare tare sexi si o pereche de blugi. Am fost putin geloasa pe el cand l-a luat mami in brate. M-am convins si eu ca nu degeaba i se spune Grasu'!

     Ce sa va mai  spun, ca daca vedeti ce socrela pot avea o sa ma invidiati....s-a jucat cu mine si m-a smotocit intruna! Dar singura a recunoscut ca daca ar fi sa ma ia la ea ar fi  prapad...ori m-ar aduce repede inapoi, ori s-ar spanzura! Si singura a tras concluzia ca am sa ajung sa-l bat pe Grasu'....el e un cuminte!

miercuri, 22 aprilie 2009

Si am speriat-o pe mami!

     Noaptea trecuta am cam speriat-o pe mami ca atunci cand s-a trezit m-a gasit asezata foarte frumos pe partea dreapta...eu m-am intors singura, dar mami a sperat ca asa m-a asezat tati! Dimineata cand l-a intrebat a ramas surprinsa....tot mai spera ca m-a intors cineva, si nu am inceput sa imi fac de cap!

     Azi am fost si la buni Stefi, si mi-am facut si acolo de cap. Sunt o rasfatata! 

     Mami e cam dezamagita ca sambata, pe 2 Mai, ma crestineaza si nu este deloc asa cum credea ea ca va fi...ea voia ceva foarte simplu si simbolic, dar toata lumea complica situatia! A zis, ca daca voi avea un fratior sau vre-o surioara, vreodata, va proceda cu totul si cu totul altfel....dar vorba aceia, de ce iti e frica nu scapi! Mami a fugit de agitatie si complicati si tocmai peste asta a dat! Noroc ca mai destinde nasu' admosfera...dar mami nu o percepe astfel, chiar il ia in serios...nu s-a invatat ca nasu' nu trebuie luat in serios!

luni, 20 aprilie 2009

Si am revenit iar!

De aproape o saptamana nu am avut timp sa va spun ce am mai facut....ma surmeneaza parintii astia! Sa o luam pe zile:

Marti, 14. aprilie, mami si tati au inceput pregatirile sa ne mutam la noi acasa...spre dezamagirea bunicilor, care erau pregatiti de vre-o luna jumate, dar tot nepregatiti au parut. Asadar, mami a strans ce aveam de mutat acasa, iar tati si nasul s-au ocupat de mutare efectiv; mare tambalau, mare, cu patutul meu. Eu, ce sa va spun,  am fost lasata in grija bunicilor, si fiindca stiu ca am pe cine juca dupa degete am inceput showul de indata ce au plecat mami si tati...la un moment dat tataiu Adrian ma plimba prin casa si mamaie Stefi umbla dupa noi si ma pupa pe cap. Mami a ras de tataiu, spunandu-i ca ne place sa mergem in gasca, sau ce?

Miercuri, 15. aprilie, au venit in vizita la bunci de la Bucuresti, bunici de la Dridu, si mi-au adus cadoul de Iepuras...tot atunci am primit cadoul de Iepuras si de la mamaie Stefi, fiind ca il cumparase mamaie Tanti. Seara ne-am mutat la noi acasa...a fost prima data cand am vazut si eu unde stam! Mami a facut o boata: a cam stricacit frigiderul...in sensul ca piuie intruna! A atins senzorul de temperatura din frigider, si acum prosu' crede ca e cald, in loc de frig!

Joi, 16. aprilie, a fost o zi maraton...am fost fata de comitet si i-am lasat pe mami si tati sa faca curat in casa, iar pe la pranz am mers la shoping in Real, unde am socializat cu toata lumea....sper ca Grasu'de Imam sa nu se supere iar, ca el nu a mers!

Vineri, 17.aprilie, ne-a lasat tati la bunci dimineata...iar ne-am destrabalat:am iesit afara doua ore, iar dupa amiaza am trecut putin pe la dl profesor....unde am mai primit un cadouas de la Iepuras, si unde am facut cunostinta cu Misu! Acum mami de cate ori se supara pe mine, ma ameninta ca ma da la Misu sa ma pape de poponeata....noroc ca m-a salvat mami de Marina, a zis ca daca imi papa Misu poponeata, ce mai baga mami in pampers?

Sambata, 18. aprilie, am plecat la bunci la Dridu..si mi-am luat revansa pentru zilele in care am fost cuminte...am facut un mega show! Dar l-am lasat pe tati sa il ajute pe tataiu sa aranjeze cate ceva pentru botez...ca doar e botezul meu!

Duminica, 19.aprilie, m-am jucat cu Strabunu', iar mami si tataiu Marinica au discutat cateva detalii privind botezul, iar tati a verificat cum va fi cu sunetul...am vrut eu sa le zic, ca nu e cazul sa se streseze cu muzica, ca le fac eu discoteca! Mama Tia tot o incurajeaza pe mami, ca dupa botez ma mai cumintesc...insa tati nu crede! Am cunoscut-o si pe Andreea, si am mai cunoscut o fetita, care am uitat cum o cheama....este nepotica nasei lui mamaie Tanti!

Astazi am fost fata cumintica ca am depistat ca tati deja devine expert in schimbatul pampersilor, chiar daca se necajeste ca nu stau eu foarte cuminte cand ma schimba...o sa depisteze si el ca degeaba ma roaga sa stau cuminte, ca eu tot ce stiu fac! Dupa amiaza am trecut si pe la mamaie Stefi si tataie Adrian....tataiu si tata fac revolutie impotriva parintelui, cu ora de botez: oare pe mine ma mai crestineaza oamenii asta? sau ma lasa pe mine sa aleg cand voi fi mare?

Cam asta am facut eu...sper ca ati primit multe cadouase de Iepuras, ca si mine! si ca nu ati mancat prea mult, ca mine! HRISTOS A INVIAT!

luni, 13 aprilie 2009

Sa vi-l arat pe Grasu'!



Mereu si mereu v-am vorbit de Grasu', dar niciodata nu vi l-am arat! Acum am poze cu el sa il vedeti si voi. El este petitorul meu, chiar daca este mai mic camine cu o lunitza si o zi! Datorita lui mami lui am eu patutzul in care imi fac de cap, ca ea mi l-a rezervat...ca mami credea ca se duce sa ia paine, gaseste mereu ce vrea! Am multe poze cu el, dar am zis sa nu umplu pagina.

Weekend plimbaret!

     Sambata am fost in vizita la nashii! De fapt, mami si tati au vrut sa le duca cadouasul pentru botez, ca lor nu le place sa dea cadoul in ziua evenimentului. In timp ce tati si nashul s-au luptat cu facutul unui gratarel, mami si nasha au stat la taclale. Nasa si-a luat o pisicutza tare, tare, tare frumusica, dar la fel de tare de speriata....abia astept sa cresc eu mare sa o iubesc! Vreau si eu o pisicutza cand am sa mai cresc, insa tati deja mi-a zis sa imi iau gandul...cica avem pesti ca animale de casa, dar mai vedem noi cum si ce tratam! Tati zice ca avem pisoi  la curte si la maDridu cati vrem, de ce sa aducem si in casa? Partea proasta este ca si mami cam tinde sa ii dea dreptate! 

     Nashul ne-a facut planul de atac pentru botez...cica o sa vina intr-un costum pe care o sa isi coasa mare o eticheta pe care sa scrie Botezatu'! Ca de, mami cu tupeu ca intotdeauna i-a zis sa isi ia dupa el mai multe tinute...printre care si una de scandal, ca el o sa se ocupe de gratar. Ca na, daca nu stiati intre mami si nashul exista o placere deosebita sa se tachineze, dar am sa cresc eu mare si am sa-l trag pa nashul de nas...sa vada ei! Eu m-am delectat doar cu mirosul de gratarel, asta este ce sa fac!  

      Seara am fost si la shopping in Carrefour, unde mami nu a putut sa se destrabaleze asa cum face ea de obicei...sa mai cresc eu nitel si sa va tineti, ca acolo ne mutam, printre rafturi! Urmatoarea sesiune de iesit la cumparaturi ne-a planificat-o nashul inainte de botez. Dar sa vedem daca ma vor lua si pe mine!

     

vineri, 10 aprilie 2009

Super show cu Coca!

Ieri am fost la curte cu mami, tati si mamaie Stefi! Dupa ce m-a luat Coca in brate, la 5 minute, mami o auzea ca striga: Cristi,plage fata cu lacrimi! Am dat-o pe spate si pe Coca....pai ce facea ea acolo? Ma tinea pe mine in zgomot? Sa invete si ea cine este seful!  L-am speriat si pe Eugen,si pe cumnatul lui!

Am mai primit voturi pe http://concurs.pampers.ro/profile/29213. Multumim tuturor celor care ne-au votat! Si mai vrem votulete!

 

miercuri, 8 aprilie 2009

Am facut vaccinul!

       Ieri am fost si am facut vaccinul....am fost tare cuminte! Mami mi-a promis o jucarie pentru ca am fost asa cuminte!

       Sa vedeti ca dupa mine a intrat o fetita maricica si cat a urlat....asa cum am urlat si eu la primul vaccin, dar cred ca ea avea experienta!

       Tanti doctora a fost incantata de cum arat: m-a masurat, m-a cantarit, m-a ascultat. Am deja 6200 grame si 62 cm! I-a zis lui mami ca poate sa inceapa sa imi dea suculeturi si supica, dar mami nu vrea...zice ca atunci cand incepe sa numai aiba laptic atunci incepem cu suculetele....ca si asa am cam exagerat cu portocala atunci!

marți, 7 aprilie 2009

Azi merg sa fac vaccin!

          Astazi este zi de vaccin. Merg sa ma intalnesc cu tanti doctora! Mami spera sa numai urlu ca randul trecut, sa fiu ceva mai cuminte! Nu are decat sa spere...eu tot ce stiu fac!

          Tot astazi vreau sa-l sun pe Grasu' sa vedem el si mami lui ce mai fac, ca ei ne-au sunat ieri dar nu am apucat sa raspundem...mami lui tot zice ca e anemic ca plange mult dupa mine, dar ce nu stiu eu cum e treaba cu baietii astia? O sa creasca si el mare, si o sa ia lectii de la cei mai mari si numai o sa planga dupa mine! O sa isi caute alta fata!

          Ieri am fost pe la curte sa vedem care mai este treaba si pe acolo....mai nimic nou...abia astept sa cresc mai mare sa fac eu ordine pe acolo cu toata lumea!

          Tot ieri au rediscutat si mediul pentru botez...daca nu m-au zapacit cu botezul asta! Tati este convins ca ceea ce cred ei (mami si tati) pentru bunici nu prea conteaza, ca ele tot ce stiu aia fac! Adica supraevalueaza situatia! Si pana la botez sigur o sa mai schimbe meniul de 10 ori...ceea ce imi place cel mai tare este ca mami, tati si cu mine vom face cumparaturile...asa ca totul e la mana noastra! Si le lasam sa supraevalueze, si ne orientam noi la fata locului cum sta treaba!

vineri, 3 aprilie 2009

Ma scoate Nasha la shopping!

         Weekend-ul viitor mami si tati ma duc in vizita la nasii, sa stabilesc cu Nasha cand iesim si noi ca fetel sa ne destrabalam! Mami zice ca ar fi bine cu o saptamana inainte de botez, dar sa vedem ce se voteaza. Deja Nashica mi-a luat un costumas si abia astept sa il vad... daca are aplicatI e bine ca am de ce trage dupa mine si de ce roade.

         Marti cica ma duc sa fac si vaccinul...nici nu vreau sa ma gandesc! Iar o sa urlu, sa stie toata lumea ca am venit....pregateste-te tati doctora, ca vin!

         A, si am uitat sa va spun ca de doua nopti dorm in patut la mine....dar acu' mami sa nu isi faca iluzi, ca poate ma razgandesc!

         Am vesti si despre Grasu' de Imam: asa grasun cum este el, dar e anemic! cum o fi, nu am inteles! dar vedem noi cum scapa si din asta!

La multi ani pentru Marina!

         La multi ani, la multa sanatate si la multe obraznici pentru Marina....ca de dragoste stim ca esti inconjurata!

         Maine, Marina face 10 lunize, o adevarata domisoara! Si am zis  sa ii uram de astazi, ca maine poate nu o prindem. Noi am invatat foarte multe de la ea, asa ca sa ne traiasca si ea, si mami si tati ei....ca mai avem o gramada de invatat! Si tare bine ne-au prin sfaturile lor.

         O sa va pun poze si cu ea, ca sa vedeti ce mare s-a  facut!Este la etapa de mers, si tras totul dupa ea!

miercuri, 1 aprilie 2009

Sa o vedeti pe Ana!

         Vreti sa o vedeti pe Ana? Tocmai a vorbit mami cu mami ei si a aflat ca sunt bine! Ne faceam griji fiind ca si ele au fost internate, ca au luat raceala de la tati lor! Bine ca eu nu am luat raceala de la tati si tataie!

         DACA VRETI SA O VEDETI PE ANA INTRATI PE

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu. Ea este surioara mea de cruce!

Marcati un vot!

         Pe sistemul dati un leu pentru Ateneu...vreau si eu un vot de la toti cei care ziceti ca cititi ce scriem!

http://concurs.pampers.ro/profile/29213

        Mai ales ca sunt fetita cuminte merit acest vot! Si nu costa nimic, va vine un cod pe sms cu care trebuie sa validati votul! MULTUMESC ANTICIPAT! Am rugamintea ca cei care ma voteaza sa imi spuna ca sa le pot multumi cu diferite ocazii!

         Suntem putin tristutze ca Imam a facut febra, si nu ii scade deloc. Mami o va suna maine dimineata pe mami lui sa vedem ce mai face!

         A si Nashu, te laudai cu comentarii? Pai "comentarii" este la plural, nu? Si de la tine am vazut un singur comentariu! Singura care poate vorbi despre comentarii este mami de Ana. Chiar, Ana o fi bine? Ca nu am vazut-o pe mami ei pe mess azi! 

         Somnic usor!